9. klasses sidste skoledag

Nyhed billede
    Mie Olesen den 24-05-2017
    Kære elever og forældre i 7. klasse
    Torsdag den 1. juni er vi blevet inviteret på virksomhedsbesøg hos EIVA i Stilling.
    Vi har besluttet at transportere os på cykel og derfor bedes alle elever den dag medbringe deres cykel, hjelm, en god stor madpakke og tøj der passer til vejret.
    Vi skal være i Stilling kl 10.00 og forventer at besøget varer 2 timer. Hvis vejret tillader det, spiser vi vores madpakker i Stilling, inden vi cykler tilbage til skolen.
    Skulle nogen forældre have lyst til at deltage i turen, er de meget velkomne.
    Mvh Trine og Mie
    Tina Haslev Kontor den 18-05-2017
    4 barstole fra klubben, med brugsspor - trænger til maling, hvis ikke man er til det slidte udseende.
    Sælges samlet for 200 kr.

Kontakt Tina på Stjærskolens kontor.

Annette Munk Landkildehus den 15-05-2017
    Kære alle
    Inden sommerferien vil vi i Håndværk og design arbejde med fidget spinners i 7. Klasse. Der er bestilt kuglelejer fra Kina, men de er laaaannnngggg tid undervejs, så hvis der står løbehjul, skateboards eller rulleskøjter i jeres gemmer, der alligevel bare skal smides ud, kunne det være spændende at bruge lejerne derfra.
    DERFOR modtager vi med stor tak ovenstående køretøjer, hvis I har nogle til overs. Stand er underordnet!
    Fortsat god dag og på forhånd god dag.
    Annette
    Tina Haslev Kontor den 15-05-2017
    Tandklinikkerne i Skovby og Galten lægges sammen.
    Se vedhæftede info-brev.
    Tina Haslev Kontor den 03-05-2017
    Kære Forældre og børn
    Hele familien inviteres hermed med på Børnefolkemødets  Family Camp.

“Familiy Camp er en del af Børnefolkemødets aktiviteter. Vi sætter fokus på demokrati i børnehøjde og dermed hvordan børns mening bliver taget alvorligt og lyttet til. På campen kan overnatter du i eget telt eller campingvogn og du får både morgen- og aftensmad. Kom med din familie og nyd pinsen med fokus på Det Gode Børneliv. Gennem leg og fantasi åbner vi op for at børn og voksne kan nyde hinanden i naturens pusterum. Campen skaber rum for at voksne og børn kan være sammen. Sammen om aktiviteter. Sammen om at dele deres meninger. Sammen om at lytte. Sammen om at udforske. Gennem forskellige kulturelle, fællesskabende aktiviteter udleves det gode børneliv på campen. Vi snakker ikke om demokrati, afholder et elitært folkemøde eller politiske rallys - på Family Camp lever vi demokratiet, fællesskabet og samtalen med hinanden.
    Er I med?”

Se vedhæftede invitation og skynd jer ind at købe billetter på http://bornefolkemodet.dk/billet.html

Tina Haslev Kontor den 26-04-2017
    9. klasses endelige prøvedatoer.
    Tina Haslev Kontor den 31-03-2017
    Så er aprilnummeret af "Nyhederne" klar til download.