3. klasse og Annette på tur til Bakkeskoven

En naturvejleder var med - virkelig spændende!

Nyhed billede
    Sanne Østergaard den 20-09-2016
    Kære forældre
    I næste uge holder vi naturvidenskabsfestival-temauge med temaet Hjerne og Hjerte.
    Se vedhæftede dokument om uge.
    Mvh Naturvidenskabsfestival-udvalget
    Tina Haslev Kontor den 16-09-2016
    Godt nyt fra Teknik og Miljø – Vej og Trafik

Bestyrelsen har i en længere periode haft fokus på sikre skoleveje, dette arbejde resulterer nu i at den lille bøgehæk ved bumpet på Stjærvej ved stien fra Granatvænget vil blive fjernet.

Bumpet bliver udvidet til hele vejens bredde, således at der ikke opstår misforståelser om, hvorvidt bilisterne holder for modkørende eller cyklister.

Der bliver opstillet pullerter/steler i kanten af bumpet, så bilisterne ikke kører med 2 hjul i vejkanten.

Når bumpet udvides, skal der laves flere skaktern og i samme omgang afstribes en ”Kys og Kør- lomme” foran skolen. Busserne skal bruge ”Kys og Kør”-lommen til afsætning.

Tina Haslev Kontor den 14-09-2016
    Indtryk fra skolebestyrelsesmøderne har fået nyt layout og bringes nu særskilt i stedet for at blive bragt i "Nyhederne".
    Tina Haslev Kontor den 27-05-2016

Så er Nyhederne maj/juni 2016 klar til download.