Visual Harmonica - koncert for 6.-9.kl. 22.8.16

Visual Harmonica satte mundharpen i fokus og zoomede ind på et instrument, der har en fascinerende musikalsk beretning at fortælle. Mundharpevirtuosen Jacob Venndt spillede musik fra alle kapitler af instrumentets historie og eleverne mødte mange forskellige slags, f.eks. bas-mundharpen, akkord-mundharpen og den kromatiske mundharpe. Videokunstneren og pianisten Jacob Nielsen bidrog til at koncerten blev en totaloplevelse med en imponerende billedside i et mix af ”live-optagelser” fra selve koncerten og forberedt historisk/musikalsk billed- og lydmateriale. En anderledes koncertoplevelse.

Nyhed billede
    Annette Munk Landkildehus den 22-08-2016
    Kære alle
    Brug låget kampagnen hvor vi samler mælkelåg ind slutter desværre pr. 1. september. Derfor vil jeg opfordre alle til at medbringe låg der evt. Er samlet sammen hjemme i denne uge. På fredag vil vi sende sidste sending afsted.
    Selvom indsamlingsprogrammet ikke fortsætter, samler vi stadig låg sammen, men nu til genbrug. Plastiklåg fra jeres egen husholdning skal kommes i skraldespanden til plast og glas.
    Tak for jeres bidrag.
    Mvh. Annette
    Tina Haslev Kontor den 27-05-2016

Så er Nyhederne maj/juni 2016 klar til download.
    Tina Haslev Kontor den 14-04-2016
    Så er april-udgaven af Nyhederne klar til download.
    Anders Meier Bundgaard den 11-09-2015
    Hermed en genudsendelse af hvordan i installerer en officepakke på op til 5 private computere.

Bemærk at når i skal logge ind skal i bruge mailadressen:

elevensunilogin@skole.skanderborg.dk
    koden er den normale kode eleven bruger til uni-login.

Hvis det hele driller skal i være velkomne til at tage maskinen med herhen, så hjælper jeg gerne.

Anders Bundgaard